توضیح مختصری در مورد پرتقال

مرکبات را می توان بر اساس ویژگی های ظاهری میوه به چهار گروه پرتقال ها، نارنگی ها، گریپ فروت ها (و پوملوها) و بالاخره انواع ترش تقسیم کرد.

در این طبقه بندی پرتقال ها که به احتمال زیاد از شمال شرقی هند و بخش های مرکزی چین منشأ گرفته اند دارای بیشترین میزان تولید در بین انواع مرکبات بوده و خود بر اساس ویژگی های ظاهری و ترکیبات شیمیایی داخلی به چهار گروه معمولی (گرد)، نافدار، خونی (رنگدانه دار) و بالاخره بی اسید تقسیم می شوند.

پرتقال های گرد مهم ترین گروه از نظر سطح زیر کشت در جهان بوده و انواع ناف دار در رتبه دوم قرار دارند.

دامنه پراکنش ارقام خونی نسبتا محدود و عمدتا به نواحی مدیترانه ای منحصر می گردد.

پرتقال های بی اسید نیز فاقد ارزش تجارتی هستند و معمولا در باغ های خانوادگی کشت می شوند.

در دسته بندی ارقام مختلف پرتقال علاوه بر ویژگی های عمومی مانند درشتی، شکل، رنگ، وضعیت دو انتهای میوه، طعم و خصوصیات کلی بذرها، به برخی صفات دیگر مرتبط با آناتومی میوه های پرتقالی (هیسپریدیوم)، درجه پارتنوکارپی و وضعیت چند جنینی نیز اشاره می گردد.

از صفات مربوط به آناتومی میوه می توان به وضعیت برون بر، میانبر و وضعیت پره ها، آبدانکها، محور مر کزی میوه و ساختارهایی مانند ناف و هاله حلقوی رأس میوه اشاره می شود.

علاوه بر این صفات بی بذری و تک جنین بودن بذرها از اهمیت ویژه ای در این میان برخوردارند.

ذیلا مهم ترین صفات باغبانی ارقام مختلف پرتقال موجود در کشور که بر اساس حروف الفبایی مرتب شده اند مورد بررسی قرار گرفته اند.

 

منبع 


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : پرتقال ,میوه ,وضعیت ,صفات ,ارقام ,اساس ,آناتومی میوه ,مختلف پرتقال ,ارقام مختلف ,چهار گروه ,اساس ویژگی ,ارقام مختلف پرتقال
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ateliyearak Tonya مجله خرید 7 سایه درختان سید دعانویس,09335738303,دعانویس حرفه ای,09335738303 Web Design خانه ارزهای دیجیتال Trey